Bloemen van een tevreden klant

Pas nog kregen ze een bos bloemen van een tevreden klant. Een paar dagen later bracht een andere een taart. “Mensen waarderen het als je altijd voor hen klaarstaat,” zegt een trotse Reinald van den Hanenberg. “Sommigen vertrouwen de zorg voor hun auto al vijftig jaar aan ons toe.” Bij Autobedrijf Hanenberg is uw auto in vakbekwame handen.

Alles voor uw auto op één adres. Van APK en onderhoud tot de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion; van schadeherstel tot aircoservice en (winter)banden natuurlijk. Reinald profileert zich met recht als een allround garagist. Negen jaar geleden nam hij de zaak van zijn vader Jo over. “Het zat er al vroeg in,” vertelt Jo. “Op zijn derde kende hij al alle automerken.”

Alle automerken

Jo sleutelt vanaf zijn zestiende. Vijftig jaar geleden, op zijn tweeëntwintigste, begon hij een eigen garagebedrijf aan de Oude Baan in Rosmalen. In 1972 verruilde hij die plek voor de huidige locatie aan de Hooghei, de groenste straat van Berlicum. Vanwege eerder monteurswerk had Jo veel Renaults en DAF-jes in onderhoud. Kort nadat DAF zijn productie stopte, was de Suzuki Alto een van de weinige kleine automaten.

“Daarom heb ik sindsdien veel Suzuki gedaan, een hele goede auto,” zegt Jo. “Sowieso zijn auto’s veel beter geworden. Maar ook complexer.” Reinald knikt: “Klopt, de huidige auto heeft veel elektronica, maar daar weet ik wel raad mee. Ik kan nagenoeg alle auto’s uitlezen. Mensen kunnen hier met elk merk auto terecht, ook met hun bedrijfsauto en camper.”

Directeur in overall

Reinald heeft het liefst alles zelf in huis. “Alles op één adres, ik merk dat klanten dat waarderen,” vertelt hij. “Daarom investeerde ik in 2011 in een aircoserviceapparaat. Voortaan konden we het noodzakelijke onderhoud van airco’s zelf doen. We wonnen er nieuwe klanten mee. ”

Er is in vijftig jaar veel veranderd, vindt Jo, maar niet alles. “Net als Reinald was ik tegelijk receptionist, monteur, schadehersteller, verkoper en directeur. Nog altijd word je te woord gestaan door degene die je auto maakt.” Vijftig jaar vakwerk, goed advies en een eerlijke prijs ziet Reinald als een uitnodiging: “Loop gerust eens binnen.”

Autobedrijf Hanenberg
Hooghei 5 a 5258SX
0735032249
info@autobedrijfhanenberg.nl
www.autobedrijfhanenberg.nl

Mogelijk gemaakt door Mobilox